vibyskolan sollentuna

Maten på Vibyskolan

Att bra mat ska lagas från grunden är en självklarhet på Vibyskolan. Kockarna kokar till exempel egna fonder, rullar köttbullar och panerar fiskpinnar. Smaklig spis!

Veckomatsedel

Varje dag serveras två rätter varav ett grönt alternativ tillsammans med ett salladsbord. Det serveras även pastasallad ett par dagar i veckan.

Veckans meny

Råvaror av hög kvalitet

Allt kött kommer från gårdar med god djurhållning och väljer leverantörer med omsorg för att hitta produkter av hög kvalitet. Detta för att säkerställa att barnen får i sig så rena råvaror som möjligt utan onödiga biprodukter, E-nummer och smakförstärkare. Med hög kvalitet på produkterna tillsammans med en stor kunskap och passion för matlagning skapas matglädje för våra barn.

Har ni några allergier?

För oss är det viktigt att alla barn får nyttig och god mat vare sig de behöver specialkost eller inte. Kockarna är utbildade i allergikost och lagar rätter med lika hög kvalitet och näringsvärden som den övriga maten.

Vid frågor och mer information är du som förälder alltid välkommen att kontakta cateringfirmans egna dietist. De följer ”Kost och Närings- nationella rekommendationer” för specialkost och anpassade måltider för skola.

Läs gärna mer på hemsidan för storochliten.