vibyskolan sollentuna

Välkommen till Vcafé!

Vcafé ligger i Vibysalen på Vibyskolan och riktar sig till ungdomar mellan 12-17 år. Vi lägger stor vikt vid att det är ungdomarnas gård och varje kväll har vi en ungdomsvärd som hjälper till med caféet. Värden är ungdomen som går på gården.

Vår personal

Personalen på Vcafé har lång erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Vi har ett gott samarbete med Närpolisen i Sollentuna, Fältteamet i Sollentuna samt Fältfritidsledarna.
Vi arbetar aktivt mot alkohol och droger!

Aktiviteter på Vcafé

Du som kommer hit till Vcafé kan välja på aktiviteter såsom att spela pingis, biljard, x-box, umgås vid TV:en eller baka något. Du kan helt enkelt komma hit och bara hänga med kompisar. Vi har också en stor skolgård där det alltid finns ungdomar som spelar fotboll. Vi arrangerar även specialkvällar med disco, rockkvällar, lan, övernattning mm. Allt utifrån ungdomarnas egna önskemål.

Vi har även en fin replokal med elgitarrer, bas, trummor m.m. Den kan ungdomar boka för att repa med bandet. I caféet säljer vi bl a nachos, pommes frites, kebab, hamburgare, pizza, dryck och godis.

Öppettider och mer information

Vcafé håller öppet onsdag-torsdag 18:30-22:00, samt fredag-lördag 18:00-23:30.

Vibyskolans nattvandring utgår från Vcafé.

Ni hittar mer information om oss på www.vcafe.se och genom att följa oss på Instagram.

Vi ses!